Ловен Дом

Ловният дом е построен през 1975 г. Уникален с архитектурният си стил за времето и сега, съчетава съвременен комфорт с балкански уют и самобитност. Той е собственост на ловно сдружение „Средна гора“ гр. Хисаря, работи целогодишно и разполага със собствен парк, ресторант, паркинг, детска площадка и зоокът с екзотични птици.

Намира се в централната градска част на курорта, в близост до минерални басейни.

Хотелската част на дома разполага с две просторни и стилно обзаведени стаи с климатици, балкони, цифрова телевизия, безплатен интернет, кът за сядане, минибар, самостоятелен санитарен възел.

Гостите на града могат да се насладят на вкусно приготвените ястия от българската национална кухня, барбекю и дивеч в неповторимия за града си по стил ресторант, да отморят и пйнат под ореховите сенки на парка и слушат песните на славеите в прохладните летни нощи.

Сдружението предлага лов на прелетен и местен дребен дивеч, разполага с два полигона за целогодишно обучение на ловни кучета, работещи със стойка. Организира посещение на язовир „Пясъчник“, хижа „Бунтовна“ и храмовете в село Старосел /с предварителна заявка/.

Как да се свържете с нас

Намираме се в гр. Хисаря на ул. „Никола Вапцаров“ № 11
GPS координати: N 42° 30′ 22″ | E 24° 42′ 20″

Можете да ни намерите на телефони: 0882 935 487 или 0337 6 55 74
Или да ни изпратите съобщение на имейл lrdhisar@abv.bg. Ще Ви отговорим при първа възможност!